Συμμετοχή Paradox Hellas στην έκθεση Intersec 22-24 Ιανουαρίου στο Ντουμπάι, ΗΑΕ


Στο πλαίσιο δράσεων που σκοπό έχουν να αναπτύξουν την εξωστρέφεια και το δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας στην Παγκόσμια αγορά, συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Διεθνή έκθεση Intersec που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 22 μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου.

Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι οι Ελληνικές εταιρείες μπορούν και έχουν επιτυχίες εκτός συνόρων αρκεί να εργάζονται μεθοδικά και σωστά στην ανάπτυξη λειτουργικών και έξυπνων λύσεων.
Και οι 3 ημέρες της έκθεσης ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και πολυάσχολες. Οι περισσότεροι από 200 επισκέπτες από 29 διαφορετικές χώρες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, ενημερώθηκαν για το σύνολο των προϊόντων και λύσεων που μπορούμε να προσφέρουμε στους τομείς των συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατάσβεσης, Φωτιστικών Ασφαλείας και Εξωτερικών Σειρηνών.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών μας επικεντρώθηκε στα Διευθυνσιοδοτημένα Κέντρα Πυρανίχνευσης της σειράς SmartX καθώς και στις νέες σειρές Φωτιστικών Ασφαλείας exidus, elix και arco.

Η αγορά της περιοχής του Περσικού Κόλπου, και γενικότερα της Μ.Α., είναι αυτή τη στιγμή η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη σε ολόκληρο τον κόσμο σε ότι αφορά τα Συστήματα Πυρανίχνευσης. Με προβλέψεις πωλήσεων για την ερχόμενη 5ετία που θα ξεπεράσουν τα 4 δις. USD ετησίως (σχεδόν διπλάσιες από τη χρονιά που μόλις πέρασε), αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της εταιρείας μας για επέκταση και αύξηση των πωλήσεων μας στο εξωτερικό.

Πέρα λοιπόν από την παρουσία που ήδη έχουμε σε χώρες της περιοχής όπως η Ινδία, το Ιράν, η Νιγηρία και η Αίγυπτος, η έκθεση Intersec μας άνοιξε διάπλατα το δρόμο και στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής με σημαντικές και ισχυρές οικονομίες όπως η Σαουδική Αραβία, ο Λίβανος, η Ιορδανία κα. Από τη στιγμή ιδίως που οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές της ευρύτερης περιοχής ευνοούν περισσότερο την ποιότητα και όχι αποκλειστικά και μόνο την τιμή των προσφερόμενων προϊόντων.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι ΟΛΑ πιστοποιημένα σε οργανισμούς αναγνωρισμένους (EVPU, LPCB) από τις τοπικές αρχές όπως το Υπουργείο Εσωτερικών (Ministry of Interior) και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας (Civil Defense). Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να επιτύχει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον με «παραδοσιακές» δυνάμεις του χώρου.

Ραντεβού στο Λονδίνο στη έκθεση Firex2017 από τις 20 μέχρι και τις 22 Ιουνίου για την επόμενη μεγάλη έκθεση του χώρου μας!!