Η Paradox Hellas A.E. ανακοινώνει την αντιπροσώπευση και υποστήριξη των Ιταλικών συστημάτων παραγωγής ομίχλης της εταιρείας DefenderTech (DT) στην Ελλάδα.


Η DT είναι μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στη κατασκευή συστημάτων παραγωγής ομίχλης εστιάζοντας στην ποιότητα και την αξιοπιστία, πράγμα που αποδεικνύεται από την αποκλειστική κατασκευή των προϊόντων στην Ιταλία.


Τα διάφορα συστήματα παραγωγής ομίχλης λειτουργούν με ή χωρίς τη χρήση κεντρικής μονάδας συναγερμού και διαθέτουν πολλαπλά επίπεδα προστασίας από εσφαλμένες ρίψεις, ενώ υπάρχουν επεκτάσεις με δυνατότητα ρίψης από το πίσω μέρος των συστημάτων. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα συστήματα με δυνατότητα διασύνδεσης δικτύου για ολοκληρωμένη παρακολούθηση κατάστασης / συντήρησης. Διατίθεται λογισμικό κεντρικής διαχείρισης & προβολής κατάστασης όλων των εγκατεστημένων συστημάτων (εφόσον διαθέτουν τη λειτουργία δικτύου). Διαθέτουν αυτονομία ικανότητας ρίψης για 60 δευτερόλεπτα ακόμα και μετά τη διακοπή τροφοδοσίας.


Ο μέγιστος χρόνος ρίψης / δημιουργίας ομίχλης υψηλής πυκνότητας είναι 7 λεπτά με γεμάτο δοχείο. Το δοχείο είναι αφαιρούμενο, δεν είναι υπό πίεση και γεμίζει ξανά χωρίς να χρειάζεται την αντικατάσταση του.


Επίσης ακόμα μία μεγάλη καινοτομία της DT είναι το υγρό παραγωγής ομίχλης το οποίο είναι απόλυτα ακίνδυνο για το περιβάλλον, τα αντικείμενα και τους ανθρώπους. Δεν είναι τοξικό, εύφλεκτο, εκρηκτικό, δεν διαβρώνει επιφάνειες, δεν είναι αγώγιμο, ενώ είναι από τα λίγα στην αγορά που πληροί όλες αυτές τις προδιαγραφές με πιστοποιητικό από επίσημους φορείς πιστοποίησης.


Η σειρά συστημάτων παραγωγής ομίχλης DT400/800/1600 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (κατόπιν παραγγελίας), ώστε να εναρμονίζονται με το χώρο εγκατάστασης και να δίνουν ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα (λευκό, ανθρακί, χρυσό, ασημένιο).Δείτε όλα μας τα προϊόντα Παραγωγής Ομίχλης στον παρακάτω σύνδεσμο.