Με επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια της εταιρείας μας με θέμα «Νέες σειρές κέντρων MG-SP & EVO». Η προσέγγιση των νέων κέντρων γίνεται βλέποντας τις νέες δυνατότητες των κέντρων, τον τρόπο λειτουργίας, τις συνδεσμολογίες και τον προγραμματισμό τελικού χρήστη και εγκαταστάτη.

Απευθυνόμαστε κυρίως στους τεχνικούς των εταιρειών συστημάτων ασφαλείας για να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό των νέων κέντρων. Επίσης και για τους πωλητές των εταιρειών συστημάτων ασφαλείας θα ήταν εποικοδομητικό να παραβρεθούν σε αυτή την εκπαίδευση, για να μάθουν τις νέες λειτουργίες που έχουν προστεθεί. Ειδική μνεία γίνεται και στις μελέτες νέων έργων για τις λογικές που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και τις καλωδιώσεις που θα πρέπει να προτείνουμε κάθε φορά.

Τα σεμινάρια γίνονται από το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκπαίδευσης της εταιρείας μας κάθε Τετάρτη και Παρασκευή με ώρες λειτουργίας 9.30 έως 14.00.


Τα τμήματα που δημιουργούνται είναι ολιγομελή (5-10 άτομα). Η εκπαίδευση γίνεται σε κέντρα όλων των νέων σειρών, τα περιφερειακά τους, τα οποία συνοδεύονται από ελληνικά εγχειρίδια εγκαταστάτη και τελικού χρήστη.

Στον κύκλο των σεμιναρίων έχουν προστεθεί οι ενότητες Συστημάτων Πυρανίχνευσης (συμβατικών και διευθυνσιοδοτούμενων), συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (καταγραφικά, κάμερες κτλ.)

Γα τον προγραμματισμό – συμμετοχή σας στα σεμινάρια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης
PARADOX HELLAS A.E.