Paradox Hellas A.Ε. συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση συστημάτων πυρασφάλειας IFSEC London Excel 2014, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουνίου στο Λονδίνο. Η IFSEC – Firex είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως και δίνει την δυνατότητα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να αναπτύξουν τις εμπορικές τους συνεργασίες.

Η Paradox Hellas επιθυμώντας να αποκτήσει μία δυναμική παρουσία στην διεθνή αγορά, επέλεξε τη συγκεκριμένη έκθεση, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς της ανάπτυξης και περαιτέρω διείσδυσης στη δυναμική παγκόσμια αγορά της πυρασφάλειας. Η συγκεκριμένη επιλογή έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για την εταιρεία.

Οι επισκέπτες αλλά και οι ανταγωνιστές εντυπωσιάστηκαν από τα καινοτόμα προϊόντα με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον τους να εκδηλωθεί με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η καινοτόμος εφαρμογή οπτικής επιβεβαίωσης συμβάντων μέσω Video Stream, τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω TCP-IP σύνδεσης και του ειδικά σχεδιασμένου από την Paradox Hellas βοηθητικού λογισμικού SmartView.

Η εταιρία Paradox Hellas σχεδιάζει, παράγει και πιστοποιεί προϊόντα ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα κατασκευάζει:

  • Αναλογικά Διευθυνσιοδοτούμενα κέντρα της σειράς SmartX.
  • Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης και Κατάσβεσης Fighter.
  • Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης Matrix2000.
  • Περιφερειακά κέντρων πυρανίχνευσης (RS-232, RS-485 ή TCP / IP modules).
  • Συσκευές εφεδρικής επικοινωνίας με τα κέντρα λήψεως σημάτων μέσω δικτύων GSM (Artion) και IP (Sirion).
  • Εξωτερικές, Αυτοπροστατευόμενες & Ανατροφοδοτούμενες σειρήνες (SIR/PL & SIR/V).
  • Εξωτερικές, Αυτοπροστατευόμενες & Ανατροφοδοτούμενες Piezo σειρήνες πυρανίχνευσης (SIR/ZFP & SIR/ZFV).

Όλα τα προϊόντα εξάγονται ήδη σε πάνω από 20 χώρες, στην Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία κτλ.), στην Εγγύς Ανατολή (Τουρκία, Λίβανο κτλ.), στην Άπω Ανατολή (Μαλαισία, Βιετνάμ κτλ.).

Είναι σχεδιασμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Ειδικότερα τα κέντρα πυρανίχνευσης έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τι οδηγίες ΕN54-2, ΕN54-4 και CPD. Το σύστημα Fighter έχει πιστοποιηθεί και ως κέντρο κατάσβεσης βάσει τις οδηγίας ΕΝ 12094-1:2003. Επιπλέον τα κέντρα Matrix2000 4 και 8 ζωνών έχουν πιστοποιηθεί και φέρουν την σήμανση ETL ισότιμη του UL.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing