Η Paradox Hellas A.E. Systems Partner της Hochiki / L@titude Addressable Fire Panel

Μετά από τη πολυετή συνεργασία της Paradox Hellas A.E. με την εταιρεία Hochiki, ανακοινώνεται η ανάθεση της ως αποκλειστικός Systems Partner για την Ελληνική αγορά.

Η Paradox Hellas για πολλά χρόνια διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα συμβατικής και addressable τεχνολογίας της Hochiki ενώ μελετά, σχεδιάζει και υποστηρίζει έργα στο καλύτερο βαθμό, με τους συνεργάτες της και τη χρήση αυτών των προϊόντων.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ο addressable πίνακας SmartX – 1 loop που σχεδίασε και παράγει η εταιρεία αρχικά είχε αναπτυχθεί με χρήση του ESP της Hochiki πριν προχωρήσει στην ανάπτυξη λοιπών ESP ενώ έλαβε διάκριση και πιστοποίηση από την ίδια εταιρεία.

Πλέον της σπουδαιότητας της ανάθεσης, η Paradox Hellas A.E. ως Systems Partner αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση του νέου και ευέλικτου addressable πίνακα 2-16 loop της εταιρείας Hochiki – L@titude.



Πρόκειται για ένα πίνακα “build to order” o οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε εγκατάστασης σχηματίζοντας δίκτυο μεταξύ των πινάκων, χειριζόμενος από το software διαχείρισης και προγραμματισμού και την έγχρωμη οθόνη 7" ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels.

Από το πρόγραμμα διαχείρισης μπορούν να οριστούν μέχρι και 5000 λογικά σενάρια (Cause and Effect) τα οποία ενεργοποιούν μέχρι και 20.000 εξόδους με λογικά σενάρια που ορίζονται σε 20.000 εισόδους.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο πίνακα L@titude θα βρείτε στη σελίδα μας www.paradox.gr & https://www.hochikieurope.com/product/ltitude.