Η εταιρεία Paradox Hellas A.E. διατηρεί την αποκλειστική & επίσημη αντιπροσωπεία, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων ασφαλείας Paradox (CA) στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία από την κατασκευάστρια εταιρεία για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και επισκευή των προϊόντων Paradox.


Με αποδεδειγμένο κύρος και αξιοπιστία για 32 συναπτά έτη, η Paradox Hellas A.E. θέλοντας να επιβραβεύσει τον επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας και τον τελικό καταναλωτή που επιλέγει προϊόντα Paradox από το επίσημο κανάλι διανομής, ανακοινώνει επίσημα.


Επέκταση της 2ετούς εγγύησης καλής λειτουργίας των προϊόντων,
κατά 5 επιπλέον χρόνια.


Τα προϊόντα “Paradox” που αγοράζονται από το επίσημο κανάλι διανομής (Paradox CA > Paradox Hellas A.E.) και φέρουν σειριακό αριθμό/πιστοποιητικό γνησιότητας που επιβεβαιώνεται πως έχει αγοραστεί από την Paradox Hellas A.E., από 14/11/2022 θα καλύπτονται με συνολική εγγύηση καλής λειτουργίας 2+5 χρόνια (7 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας).



Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της Paradox Hellas A.E. ή στον επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα Paradox όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί προσάρτημα των όρων εγγύησης που αφορούν αποκλειστικά τα προϊόντα εισαγωγής Paradox (CA) και σε καμία περίπτωση δεν τροποποιεί τους όρους εγγύησης όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας & στα τιμολόγια αγοράς των προϊόντων. Οι όροι εγγύησης ισχύουν όπως αναφέρονται με τη μοναδική τροποποίηση της περιόδου από 24 μήνες σε 24 + 60 μήνες.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ