Η Paradox Hellas A.E. σας ενημερώνει για την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων U-Prox από την εταιρεία της. 


Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού της U-Prox αποτελούν την πρόσφατη ανάπτυξη προϊόντων της ITV Ltd. Από το 1991, η ITV σχεδιάζει και παράγει Access Control (ελεγκτές, readers, software και περιφερειακό εξοπλισμό) βιομηχανικού τύπου και αυτή τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές προϊόντων Security με έδρα στην Ουκρανία. 


Tα προϊόντα της U-Prox ξεχωρίζουν για τη γρήγορη, πρακτική και εύκολη εγκατάσταση, το μοναδικό design και την ευελιξία ενσωμάτωσης τους σε κάθε χώρο. 


Κάθε κεντρική μονάδα διαθέτει δυνατότητα 30 διαφορετικών υποσυστημάτων με σύνολο 200 ασύρματων περιφερειακών συσκευών και 60 χρήστες.  


  • Ο προγραμματισμός των μονάδων γίνεται από εφαρμογή (application) κινητού τηλεφώνου smartphone / tablet, iOS & android με την ονομασία U-Prox Installer ενώ ο χειρισμός του τελικού χρήστη γίνεται μέσω της εφαρμογής, U-Prox Home. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού των μονάδων από υπολογιστή με χρήση online Cloud εφαρμογής.  
  • Οι εφαρμογές U-Prox Installer & Home καθώς επίσης και η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω Cloud διατίθονται δωρεάν. 



Ακολουθήστε την Paradox Hellas A.E. για να ενημερωθείτε για τα σεμινάρια & παρουσιάσεις των προϊόντων U-Prox.


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα σεμινάρια που αφορούν τα προϊόντα της U-Prox αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, το τμήμα πωλήσεων της Paradox Hellas A.E. θα είναι στη διάθεση σας.